Over mij

Mezelf omschrijven doe ik graag aan de hand van mijn kernwaarden: CreatiefAuthentiek en in beweging.

 

Ik vond het altijd al fijn om veel verschillende dingen te proberen: mountainbiken, zeilen, surfen, muziek, skiën, wielrennen… 

Het scherpt niet alleen je creativiteit aan, het zet je ook in beweging: lichamelijk en geestelijk.

 

 Na het humaniora koos ik een creatieve richting: interieurarchitectuur.

Tijdens deze opleiding leerde ik vooral naar de dingen kijken, zo ontstond de liefde voor fotografie.

 

Tijdens mijn carrière bij internationale interieurmerken merkte ik dat ik mijn capaciteiten als ontwerper ook op andere manieren kon inzetten. Om bij te dragen aan de zichtbaarheid van het bedrijf, bijvoorbeeld.

 

Het werd duidelijk dat ik mijn eigen weg wilde bewandelen en dat ik dat wilde starten met fotografie. Het was alleen niet zo makkelijk om dat ook vorm te geven en om dat te communiceren aan het grote publiek.

Je kent dat wel: klaar zitten achter je computer starend naar je scherm maar niet verder komen dan 2 zinnen. 

Als ontwerper was het ook altijd makkelijker om iets te ontwerpen dat niet voor jezelf bestemd was.

 

Ook tijdens mijn opleiding interieurarchitectuur is de interesse voor marketing ontstaan. De meeste boeken die ik lees gaan over storytelling, koopgedrag en branding. Het werd tijd om die interesse ook om te zetten in kennis en startte daarom een postgraduaat digitale storytelling. Kennis die ik maar wat graag toepas bij het maken van content op maat van jouw identiteit.

 

Ik denk graag holistisch, onderzoek graag met jou waar jouw onderneming voor staat, zoek graag mee naar jouw verhaal of brainstorm graag een keer over welke content past bij jouw identiteit.

 


 

Qualified photographer since 2013

Passionated since forever

Follow me!


Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze site mag worden verveelvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door kopieën, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.