Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie, fotograaf, storytelling, branding, marketing

"Ik was op voorhand wat zenuwachtig aangezien ik niet graag op foto sta.

Pieter was echter op een heel aangename en rustige manier aanwezig in mijn keuken.  Ik was meteen op mijn gemak en kon mij volledig focussen op mijn taartjes. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, het zijn hele leuke foto’s geworden! Het is zo fijn dat ik mijn klanten nu kan laten zien hoe en waar ik alle taartjes zelf maak. Alle elementen van mijn verhaal zijn duidelijk zichtbaar in de foto’s.  Een echte aanrader!"

Ine Vanille

Bedrijfsfotografie, fotograaf, storytelling, branding, marketing

Jij bent een bezielde ondernemer en dus een specialist in jouw vakgebied. 

Je doet jouw vak met hart en ziel, dan heb je vast en zeker een mooi verhaal te vertellen aan je publiek… 

 

Mensen luisteren graag naar een goed verhaal, dus vertel het zeker aan het grote publiek en toon hen daarbij wat je doet of wat je maakt.

Gebruik daarbij sterke content die je verhaal duiden en die je kan gebruiken voor je sociale media, website en promoties…

 

Ik maak professionele content, die het verhaal vertellen van jou en jouw onderneming, zo toon jij jouw klant het hart van je onderneming.

Op die manier spreek je niet alleen de juiste klanten aan, ze gaan je ook vertrouwen, en dat zorgt op termijn weer voor meer omzet, leuk toch!

 

Qualified photographer since 2013

Passionated since forever

Follow me!


Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze site mag worden verveelvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door kopieën, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.