Zit jij ook al op het tandvlees?

tandvlees, op het tandvlees zitten, veerkracht, weerbaar, weerbaarheid, ondernemen, zelfstandig worden

Nooit gedacht dat ik dit nu zou schrijven toen ik 2 weken geleden dit beeld aan het maken was…

Ik dacht dat het gewoon een leuk beeld zou zijn voor Halloween, met die lekkere dracula snoeptanden, weet je wel… begint het al te watertanden?

 

Nooit gedacht dat, slechts enkele maanden na die eerste, vreemde lockdown, weeral de handrem volledig opgetrokken zal worden…

 

Nooit gedacht dat ik deze foto kon gebruiken als metafoor voor het tandvlees, waar velen weer al op zitten… iedereen lijkt wel de vinger te wijzen naar iedereen, terwijl niemand goed weet wat die moet doen of hoe die moet reageren, als kiekens zonder kop precies… 😊🐔

 

Ik merk dat we als mens erg onverdraagzaam zijn (geworden?), erg prikkelbaar.

Ik begrijp dat veel mensen op hun tandvlees zitten, ik begrijp dat het niet makkelijk is voor veel mensen…

In plaatst van telkens terug op te moeten staan (ja zoals vampieren🧛), steeds weerbaar en veerkrachtig te moeten zijn… zou het veel makkelijker zijn om een eeuwenoud systeem aan diggelen te slaan, toch? Mwhoehahahahaha!!!

 

 

Even serieus nu? 😉

Als startende ondernemer is het een hele uitdaging om tijdens deze crisis op de benen te blijven, maar waarschijnlijk niet alleen als startende ondernemer, ik merk ook van veel gevestigde ondernemers dat deze crisis grote uitdagingen met zich meebrengt.

Veerkracht is een van de eigenschappen die een ondernemer meer dan ooit nodig heeft om mentaal overeind te blijven.

Werken aan je zaak is meer dan ooit nodig… 

Weten waarom je het doet is een grote meerwaarde in het verhaal!

Dat ik geloof in een goed verhaal dat weet je wellicht al, want dat pleit ik al een tijdje…

Sinds kort volg ik ook een postgraduaat digitale storytelling, over hoe je dat verhaal ook goed naar buiten brengt… op die manier wil ik ervoor zorgen dat ik mijn eigen verhaal nog beter naar buiten kan brengen, maar ook mijn klanten daar beter in kan ondersteunen want ik ontdekte dat daar toch wel mijn missie ligt: het ondersteunen van bezielde ondernemers met het brengen van hun verhaal zodat hun onderneming zichtbaar wordt.

 

Ik ben dus volop aan het werken in en aan mijn eigen zaak, de blogs zullen er in de toekomst wellicht wat anders gaan uitzien, maar ik hoop jullie op deze manier ook verder te blijven informeren naar de stand van zaken daarin.

 

Check gerust ook regelmatig mijn website voor een update! 🙂

 

Gegroet,

Dracula! ;)

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

Qualified photographer since 2013

Passionated since forever

Follow me!


Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze site mag worden verveelvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door kopieën, opnamen of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.